Festival “New Divas” održaće se u utorak, 26. maja, u Kombank areni, a poznata je i satnica dešavanja: 19.00 ulaz, 20.00 Nevena Božović, 20.55 Sara Jovanović, 21.55 Zemlja gruva i 22.30 Indila. Zbog velikog broja izvođača koncert će početi tačno na vreme. Glavna zvezda Indila, inače ljubitelj srpskog jezika, kinematografije i muzike, izuzetno je uzbuđena zbog koncerta u Beogradu i smatra ga posebnim iskustvom.

Pevačica senzualnog glasa otvoriće koncert svojim velikim hitom „Derniere Danse“, a u razgovoru sa našim medijima kaže da je veoma vezana za Srbe i da je zbog dolaska u Beograd počela da uči naš jezik. Sa srpskom kulturom ju je upoznao naš gitarista Nenad Gajin, za koga smatra da je sjajna osoba i jedan od najboljih gitarista za koje zna, koji će zajedno sa njom nastupiti na sceni Kombank arene.

Koncert će upotpuniti i peščani show, umetnički performans slikara koji slika peskom na osvetljenoj površini stola, kreirajući uživo umetničko delo. Stvaranje različitih likova koji su povezani u jedinstven peščani film pomoću ideje, sadržaja i kompozicije pratiće izvođenje jedne od sjajnih balada mlade Nevene Božović, a publika će imati retku priliku da u peščanoj predstavi uživa i u toku pauze između izvođača festivala.

Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu Indilu, na sceni Kombank arene 26. maja nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend Zemlja gruva, u okviru novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene.

Ulaznice po cenama od 2.550 i 3.550 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari