Trent Reznor je izjavio da je moguće da će Nine Inch Nails izbaciti novi album sledeće godine. Umetnik, koji je završio rad na saundtreku za film „The Girl With The Dragon Tattoo“, Davida Finčera, potvrdio je da će se sledeće godine vratiti ozbiljnom radu sa Nine Inch Nails. Poslednji album NIN je „The Slip“ iz 2008.


Reznor je priznao kako u poslednje vreme nije baš bio fokusiran na Nine Inch Nails: „Nine Inch Nails nije mrtav ni na koji način, samo su turneje i pisanje pesama stavljeni u drugi plan. Zaista očekujem da ću u 2012. biti fokusiran na pisanje, i može se čak desiti da objavimo novi album“. Reznor je rekao kako ga je Dejvid Bouvi inspirisao da privremeno napusti Nine Inch Nails u korist novog projekta „How To Destroy Angels“ i rada na saundtreku filma „The Girl With The Dragon Tattoo“, i pre toga „The Social Network“ koji mu je doneo Oskara.

Reznor je prokomentarisao: „Počelo je da deluje kao da bih zažalio ako ne prisilim sebe na promenu. To je strah od ulaženja u nove stvari zato što vam je prijatno tu gde jeste. Uvek pomislim na mog heroja Dejvida Bouvija i njegovu neustrašivost da uništi nešto čemu ništa ne fali, i započne nešto novo“. Saundtrek filma „The Girl With The Dragon Tattoo“ je izašao 9. decembra, sa semplerom od šest traka, koje su postavljene na free download na Dragontattoo.sandbaghq.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari