Objavljena muzika iz druge sezone Državnog službenika 1Foto: Promo

Ovih dana objavljen je soundtrack druge sezone „Državnog službenika“, pa će svi ljubitelji kvalitetne muzike moći da uživaju u 33 minuta najboljih muzičkih tema iz nastavka ove popularne serije koja se emituje na kanalu Superstar.

Reakcije publike na novu sezonu su više nego pozitivne, a pored fantastične režije, inteligentnog scenarija i vrhunske glumačke postave, serija u produkciji Telekoma Srbija i Filma Danas, svoj uspeh zasigurno duguje i modernoj i autentičnoj muzici koju su komponovali Aleksandra Kovač i Roman Goršek.

Kombinujući rok i bluz gitare sa elektronikom, pulsirajućim ritmovima i uznemirujućim vokalima, želeli smo da muzikom u seriji dodatno podignemo tenziju i uvedemo gledaoce kroz zamršenu mrežu likova i događaja“, izjavio je Roman o svom i Aleksandrinom radu na muzici u seriji.

Soundtrack se može pronaći na njihovom zvaničnom YouTube kanalu „RA Produkcija“, a zanimljivo je to što su Aleksandra i Roman komponovali i postavljali muziku specijalno za svaku epizodu, prateći zaplete i emocionalne odnose likova, pristupajući svakoj epizodi kao malom filmu.

Preostala su još dva vikenda za uživanje u dramatičnim muzičkim podlogama još dramatičnije priče koja polako ulazi u finale. Pred nama su poslednje četiri epizode „Državnog službenika“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari