Odabrani finalisti jubilarnog, desetog Beogradskog autorskog rok festivala 1

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS) objavilo je imena finalista BARF10. Finale festivala biće održano u nedelju, 5. decembra, u 18.30 u Sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Na deseti jubilarni Beogradski autorski rok festival – BARF10, prijavilo se preko 50 bendova i autora, od kojih je 41 ušlo u zvaničnu konkurenciju, a od njih za finale odabrano je osam umesto predviđenih šest finalista: Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova (Beograd), Fraktal (Kragujevac), Kontra komitet (Šabac), Ascend (Beograd/Aranđelovac), IV dan (Beograd), Ivan Kićanović (Beograd), Bol & Dee (Beograd), Two coins from Mercury (Srbobran).

Prva nagrada koju dodeljuje SOKOJ za najbolji autorski bend je 60.000 dinara; nastup na Bunt rok festivalu 2022. godine; digitalno singl izdanje za PGP-RTS.

Druga nagrada koju dodelju organizacija PI za najbolje izvođenje je 50.000 dinara.

Treća nagrada (nagrada publike) koju dodeljuje URMUS, OFPS i muzički studio MAŠINA 23 je snimanje singla u muzičkom studiju MAŠINA 23; direktan plasman na Zaječarsku gitarijadu 2022. godine.

Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala.

Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica stalnog sponzora firme STUNNER.

U revijalnom delu će nastupiti pobednici poslednjeg izdanja festivala Rampa iz Pančeva, valjevski bend Underforce (ex Vatreni prsten) koji su bili pravo otkrovenje poslednjeg finala.

Kao specijalni gosti festivala nastupiće grupa D R A M.

Cena ulaznice je simboličnih 200 RSD i ona će ujedno služiti i za glasanje publike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari