Tejlor Svift, MTV EMAFoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

MTV dodela nagrada otkazana je iz bezbednosnih razloga, zbog trenutne situacije u svetu, kako su danas najavili organizatori.

Manifestacija i jedna od najvećih dodela nagrada trebalo je da bude organizovana u Parizu, 5. novembra, u „Paris Nord Villepinte“.

Dodela evropskih muzičkih MTV nagrada (MTV EMA) otkazana je zbog straha za bezbednost i sutacije u svetu usled sukoba Hamasa i Izraela, prenosi Nova.rs.

„Teška srca je događaj otkazan zbog bezbednosnih problema i sukoba koji je u toku“, rekao je izvor za Dejli mejl o odluci o otkazivanju MTV EMA dodeli.

Kako se navodi, pretnja od terorizma je trenutno na najvišem nivou u Francuskoj nakon što je dvadesetogodišnji čečenski izbeglica ubio učiteljicu, a policija je sprečila sličan napad na drugu školu.

Šest aerodroma širom Francuske je juče evakuisano nakon pretnji napadima, dok je u ponedeljak dvojicu muškaraca u Briselu usmrtio naoružani muškarac koji je tvrdio da podržava ISIS.

EMA dodela okuplja najveće izvođače u muzičkoj industriji, a događaje uživo prenosi MTV u više od 150 zemalja. Na ovogodišnjoj ceremoniji trebalo je da nastupe Jung Kuk, Dejvid Geta, Koj Lerej, bivša članica Little Mix Li- En.

Pretpostavlja se da je odluci o otkazivanju doprinelo i to što je nekoliko američkih zvezda otkazalo svoje pojavljivanje dok se dešava sukob na Bliskom istoku, piše Dejli mejl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari