Poznata domaća podrška za veliku Exitovu žurku sa Hot Since 82 1Foto: EXIT Promo

Sledeći vikend u Beogradu biće u znaku zagrevanja za EXIT festival i ovogodišnje prejako izdanje mts Dance Arene, hrama elektronske muzike!

U Glavni hangar Luke 25. marta na EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaj stiže Hot Since 82, hedlajner Exitove mts Dance Arene i jedan od najuspešnijih britanskih producenata i DJ-eva. Domaću podršku ovom vrelom festivalskom uvodu i preuzimanju Beograda pružiće Kristijan Molnar, IDQ i Mene. Ulaznice brzo nestaju, a aktuelna cena važiće najkasnije do utorka 21. marta do kraja dana!

Nova Exitova žurka, organizovana u saradnji sa Blenderom, napraviće idealno zagrevanje za ovogodišnje izdanje EXIT festivala, uz poseban naklon kolosalnoj mts Dance Areni, svetski poznatom epicentru elektronske muzike.

Tražiće se ulaznica više jer stiže zaštitno lice tech house zvuka Hot Since 82, hedlajner najvećih svetskih elektronskih bina, čiji muzički nivo odlično opisuje to da će tokom dva vikenda nastupati i na festivalu Coachella! On više od decenije dominira globalnom muzičkom scenom, dok njegovu muziku kritičari opisuju kao „najsofisticiraniju u Velikoj Britaniji“.

Poznata domaća podrška za veliku Exitovu žurku sa Hot Since 82 2
Hot Since 82 / Foto: EXIT Promo

Pažljivo odabranu domaću podršku čine Kristijan Molnar, IDQ i Mene. Kristijan Molnar, za čiji je nastup na mts Dance Areni ove godine rezervisan petak, smatra da spada u vrstu radoznalih DJ-eva, pa su i njegovi nastupi puni sveže i raznovrsne muzike. Na repertoaru jednog od vodećih DJ-eva u Srbiji su melodic i deep techno, twisted disco, NYC house, weirdo-dark, modern wave, bitter beats, sweet soul i drugi neobični stilovi, a takvu muziku promoviše i u svojoj uticajnoj radijskoj emisiji, koja se emituje na nacionalnom Radio Beogradu.

Muzički projekat IDQ čine Igor Puljić Pookie, Alex Milićević i Dragan Ražić, čija raznovrsna muzička pozadina čini ovaj spoj jedinstvenim. To se moglo čuti i na njihovom singlu „Borderline“, kao i na sveže objavljenom „Sympho“, kojim najavljuju dugoočekivani album. Ova ekipa ima izuzetnu saradnju sa muzički raznovrsnim vizionarom kakav je Yousef, a njihove trake su vrtela i velika imena kao što su Black Coffee, DJ Harvey, Nick Warren, Hernan Cattaneo, Sasha, Claptone, Blond:ish, Gorgon City, Mark Knight i mnogi drugi. Na EXIT Dance Arena Belgrade Takeover donose HYBRID DJ set!

Poznata domaća podrška za veliku Exitovu žurku sa Hot Since 82 3
IDQ / Foto: EXIT Promo

Mene će ove godine nastupiti na mts Dance Areni, a pre toga u Glavni hangar donosi svoju jedinstvenu fuziju hip-hopa sa techno i house zvukom, ili – Hip-House. Da njegovo vreme definitivno dolazi u punoj snazi, pokazuje to što ga podržavaju Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola, The Martinez Brothers, Michael Bibi i Joseph Capriati, kao i to što već ima rezidenture u tri kluba na Ibici – Pacha Destino, Lio i Eden. Pokrenuo je i sopstveni lejbl TOZLA, svoju platformu za tech house, hip-house, hip-hop i techno sa mračnim groove-om.

Sa ovakvom ekipom nije ni čudo što ulaznice za EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaj vrtoglavo nestaju! Ograničen kontingent ulaznica po ceni od 1.990 dinara za regularne i 2.790 dinara za VIP biće dostupan najkasnije do utorka 21. marta do kraja dana, na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tix-a, kao i na festivalskom sajtu.

Vrelinu pojačava i nedavno objavljen program Exitove mts Dance Arene, koja je jedan od glavnih povoda za okupljanje 25. marta! Na Petrovaradinsku tvrđavu od 6. do 9. jula stižu Eric Prydz, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Keinemusik, Michael Bibi, Hot Since 82, CamelPhat, Ben Böhmer live, Agents Of Time live, Mind Against, Layla Benitez, Gioli & Assia live, Marko Nastić, Tijana T, Space Motion, Coeus, Kristijan Molnar, Human Rias, Mene i mnogi drugi!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari