Jedinstveni beogradski hor Viva Vox nastupiće 1. decembra u Sava centru, a sve karte za ovaj koncert su većrasprodate. Prema rečima Vuka Žugića, pomoćnika direktora Sava centra, hor Viva Vox je poznat po svom karakterističnom repertoaru, koji se sastoji od obrada pop i rok pesama bez instrumenata, a uz pratnju specijalne vokalne tehnike kojom se imitiraju zvuci bubnja i perkusija.


„To treba da ohrabri i druge mlade ljude na novu vrstu muzičkog izraza. Smatram da je to sjajna ideja zbog koje će publika doživeti pravu radost 1. decembra u Sava centru. Iako je interesovanje za predstojeći koncert sve veće, ni na jednom prodajnom mestu nema više karata. Poslednje ulaznice su prodate u petak, odnosno, gotovo dve nedelje unapred, pre samog koncerta“, izjavio je Vuk Žugić.

Jasmina Lorin, dirigent hora, istakla je da je po planu reklamna kampanja trebalo da dostigne vrhunac u poslednje dve nedelje, ali publika je, očigledno, požurila. „Prošlog decembra smo bili zadovoljni s 350 prodatih ulaznica za naš tradicionalni decembarski koncert, koji je tada bio održan u Domu Vazduhoplovstva u Zemunu. Sada smo popunili veliku salu Sava centra s 3.500 mesta. Inače, naša ciljana publika je mlada, a finansijsku konstrukciju smo uspeli da sklopimo onako kako treba. Želela bih da se zahvalim svim saradnicima na veoma uspešnoj saradnji, a publici obećavam da ćemo na ukazano poverenje odgovoriti koncertom kog će se dugo sećati“, rekla je Jasmina Lorin.

Članovi hora Viva Vox naglasili su da će publika imati priliku da, pored većpoznatih hitova, čuje i nove numere u karakterističnom izvođenju.

„Priželjkivali smo pun Sava centar, ali se nismo nadali da će se karte rasprodati toliko brzo“, kazali su članovi hora.

Inače, hor Viva Vox je održao koncert u maju ove godine u Domu omladine, nakon čega je objavio snimke s ovog koncerta i doživeo svetsku popularnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari