Preokret u Puli: Koncert bi ipak mogao da se održi? 1Dragan Kojić, foto: ATAimages.rs

Nakon što je gradonačelnik Pule zabranio koncert narodne muzike u tom gradu, organizatori i dalje ne odustaju.

– Mogu vam potvrditi da smo podnijeli tužbu Trgovačkom sudu. Ročište je zakazano je za 10. marta 2023. u 9:00 sati, pa će odluka o predloženoj privremenoj meri uslediti nakon ročišta. Mi samo želimo da se ispoštuje ono što stoji u ugovoru. Ako bi sud izdao privremenu meru, koncert bi se održao u u Puli u najavljenom terminu. Ako to ipak ne bude slučaj, od Pula Sporta ćemo tražiti naknadu štete – kazao je za Večernji list advokat Srđan Simić, koji zastupa agenciju Hiljadarka

Nakon što je pulski gradonačelnik FIlip Zorićić zabranio koncert narodne muzike koji je trebalo da se održati u  Domu Sportova Mate Parlov, postoji mogućnost da se koncert ipak održi u predviđenom terminu 25. marta.

Naime, agencija Hiljadarka, odnosno društvo Cimar production, koja organizuje taj koncert u Puli, u petak je podnelo tužbu Trgovačkom sudu u Pazinu protiv gradskog poduzeća Pula Sport, vlasnika i upravitelja dvorane u kojoj je trebalo da se održi koncert Duška Kuliša, Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute i Zorane Mićanović, piše Večernji list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari