Prilika da ovog Uskrsa humanizujete vaše potrošačke navike: Evo koje su poznate ličnosti to već učinile

Ostavite komentar


  1. Bravo ljudi!
    Ja godinama uzimam jaja iz organskog ili slobodnog uzgoja, otkako su se pojavila na nasem trzistu. Prvenstveno iz etickih razloga. Ne zelim da zivotinja pati. Meni nije bitno sto su skuplja, ustedim na drugim stvarima.
    Za skeptike jedan savet. Ne budite tako iskljucivi, vec probajte. Ta jaja su daleko zdravija i ukusnija od onih bateriskih.

  2. „Nekada su kokoške bile slobodne, i o njima se brinulo“ Dovoljno bi bilo samo da se iznesu podaci za to davno vreme,koliko je bilo stanovnika na selima a koliko u gradovima,kolko je bilo automobila a koliko sad(mislim na Srbiju).Ko uopšte od ovih vegana živi na selu i bavi se organskom hrano pa između ostalog i drži kokoške.Lepo je to i humana propaganda ali vreme slobodnih kokošaka i veštačke itelegencije je malo spojivo ,jel svi hoćemo lepo i ugodno da živimo ali vraćanje na ekstezivnu poljoprivredu itd sa tim je nespojivo.

  3. Gluposti. Kao brinu o kokoškama ovi koji tlače čitav svet. Širom sveta umiru deca u ratovima i krizama koje su oni izazvali, ali njih izgleda više potresa kokošiji kavez. Licemerno.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.