Teya Dora sa numerom Ramonda predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije u Malmeu

Ostavite komentar


  1. Takvu numeru samo Srbija može da pošalje na Evroviziju, u ovome vremenu?! Samo gledajte kako-gde će da završi!!!

  2. Ovaj tekst je besmislen bas kao sto je i mala seoska priredba, nekada poznata kao „Pesma Evrovizije“.
    A i Danas je nekada umeo bolje.

  3. Nije prava muzicka numera za Evroviziju po kvalitetu i po trenutnom trendu u Evropi.Organizator ovog muzickog takmicenja je RTS koji je jos u ptoslom veku pa je po misljenju mojih prijatelja i mene licno organizacija pomalo naivno dosadna.Voditelji mogu da prodju i dobiju pohvale a voditeljke kao da su izvucene iz naftalina pogotovo ona koja se javljala is green rooma.Za ovakve muzicke dogadjaje trebaju nova mlada lica.Sve u svemu organizacija ovog muzickog dogadjaja nije za pohvalu.Izbor kompozicija po „Af uf “ sistemu pa oni koji su izabrali muzicke numere ili nisu imali vremena ili nisu kompetentni da ucestvuju u izboru.Sve u svemu zao mi je sto za RTS placam nekoliko taksi i mogu uz njih da ako koristim antenu gledam sljam televizije sa nacionalnom frekvencijom koje su im dali nekompetentni koji su za svaku kritiku.Sve u svemu nedovoljna ocena za organizaciju a muzicke numere gotovo sve pogotovo pobednicka zasluzuju jedno veliko Bljak.

  4. САМО ЈЕДНА ЈЕ TEYA!

    Учесница на Песми за Евровизију ’24, млада боранка Теодора Павловска (тј. уметничко име Teya Dora) показала је раскошни певачки глас песмом „Рамонда“ и сврстала се као фаворит у финалу и гласовима публике и стручног жирија успешно и надмоћно је победила конкуренцију. Искрене честитке и жеља да победи и у Малмеу на Песми Евровизије, са срећом!

  5. Možda je i dobra nekom, iskreno, ništa nisam čuo i posle nekoliko slušanja sem neprekidno šaputanja

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.