Tri divčibarske bine - 20 izvođača iz zemlje i regiona: Pogledajte ko nastupa na Mountain Music Festu 1Foto:Mountain Music Fest/Promo

Darko Rundek, Goblini, Prti Bee Gee, KKN, Zoster, Dolores i mnogi drugi nastupiće ovog leta na Mountain Music Festu, od 11. do 13. avgusta.

Tri bine u okviru Divčibare Ski Resorta ugostiće 20 izvođača iz zemlje i regiona.

Tri divčibarske bine - 20 izvođača iz zemlje i regiona: Pogledajte ko nastupa na Mountain Music Festu 2
Foto: Mountain Music Fest/Promo

Prvog dana na Main stejdžu nastupiće pop duo Dolores, rok sastav Bjesovi, legendarni Darko Rundek i DJ MKDSL, dok je drugog dana glavna bina festivala rezervisana za KKN, mostarski bend Zoster, Gobline, Ramba Amadeusa i hip hop dvojac Prti Bee Gee. Za atmosferu na Vinyl stejdžu biće zaduženi White City Soul, Dirty Hairy, DJ Chivare, Đorđije Stajkić.

Najmlađa bina – Breza stage, 12. avgusta ugostiće Milovana i prijatelje, Funkier Project, Nevenu Jeremić i Luton&Šćepine vragolije, dok će poslednjeg dana festivala, u nedelju 13. avgusta, posetioci će moći da se opuste uz Peđu Radovića, čoveka koji na svom YouTube kanalu čuva pravo zlato jugoslovenske muzike.

Osmi MMF, sada već tradicionalno, pored kvalitetnog zvuka za posetioce sprema i atraktivan program dodatnih sadržaja za sve generacije u okviru Čudesne šume festivala.

Trodnevni komplet ulaznica po ceni od 2700 dinara su već u prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a kao i prošlih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Sve dodatne informacije o festivalu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari