Big Snow Kop festival počinje večeras i trajaće do nedelje 25. marta uz više od 100 vrhunskih svetskih, regionalnih i domaćih izvođača. Uz već najavljivane zvezde: Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms Dynamite, Freestylers, na listi izvođača nalaze se i Skism, Eddy Temple Morris, Micky Slim, Dodge and Fuski. Na festivalu će nastupiti i svetska house zvezda Junior Jack.

Spisku domaćih zvezda se priključio Marko Nastić, koji će nastupiti uz: Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitschme, Eyesburn, Vroom BeatShakers, Groovyman, Gru i MVP. Srpska DJ scena biće pojačana gostovanjem regionalnih disk džokeja, na čelu sa domaćinima kluba Papaya iz Hrvatske, jednim od omiljenih letnjih klubova u Evropi.

Radeći sa imenima kao što su Moby, Bob Sinclair, Roger Sanchez i mnogim drugima, Junior Jack je izgradio prepoznatljiv zvuk koji ga je za kratko vreme doveo na vrh svetskih top lista singlova. Njegovi hitovi poput „My Feeling“, „Make Luv“, „E Samba“, „Thrill me“ i „Stupidisco“ učinili su ga jednim od najtraženijih disk džokeja današnjice. Marko Nastić, kao jedan od glavnih aktera promocije tehno zvuka u Srbiji i najaktivniji srpski DJ u inostranstvu, trebalo bi da doprinese žanrovskoj raznolikosti muzike Big Snow Kop festivala, najavili su organizatori, EXIT tim i MK Mountain Resort. Festival se održava uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari