Whitesnake najavljuju spektakl na Tašmajdanu 27. juna 1

Još samo osam dana deli nas do najvećeg rock spektakla u Srbiji ovog leta – koncerta legendarnog Davida Coverdalea i Whitesnake, koji će se održati u četvrtak 27. juna na Stadionu Tašmajdan.

Whitesnake su trenutno na aktuelnoj svetskoj „Flesh & Blood“ turneji, na kojoj promovišu istoimeni novi album.

Harizmatični frontmen i njegov bend su ovog leta jedan od najtraženijih artista, kako na solo koncertima tako i na najvećim rock’n’roll festivalima na svetu – čuvenom „Download“ festivalu u Donington Parku i „Rock In Rio“ u Rio De Žaneiru.

Whitesnake su poslednji put nastupali u Beogradu u novembru 2015-e godine, te se za ovaj koncert traži ulaznica više u Srbiji i regionu, naročito što je ista najjevtinija na „Flesh & Blood“ turneji.

Srpska publika je posebno naklonjena jednom od najboljih pevača na svetu, koji je podjednako posvećen našim fanovima, te su Whitesnake koncerti u našoj prestonici sinonim za dobru svirku i neverovatnu energiju koju Coverdale razmenjuje sa obožavaocima.

Ulaznice

Ulaznice za Whitesnake koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na https://www.tickets.rs/program/whitesnake-1001/6147 po sledećim kategorijama: Fan pit: 3.500 dinara, Parter: 2.500 dinara, Tribine: 2.500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.