Whitesnake zbog bolesti članova benda otkazao ostatak evropske turneje, beogradskoj publici biće vraćen novac 1Foto: WS New line up

Whitesnake je zbog bolesti članova benda otkazao ostatak evropske turneje, u koji se ubraja i beogradski koncert.

“Zatečeni smo najnovijom informacijom Davida Coverdalea i Whitesnake da nisu u mogućnosti da održe preostali deo evropske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu Tašmajdan, koji je bio gotovo rasprodat. Naše žaljenje je utoliko veće što od jedanaest koncerata koji su otkazani, tri organizuje Avalon produkcija – Beograd, Skoplje i Sarajevo”, navodi se u saopštenju.

Za sada, kako navode, nemaju nikakve informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, a svi fanovi koji su kupili ulaznice za beogradski koncert moći će da izvrše povrat novca na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigstixa, od ponedeljka 11. jula 2022.

Avalon produkcija se izvinjava svim fanovima i zahvaljuje im na podršci u ovim teškim trenucima u kojima smo apsolutno nemoćni jer je zdravlje Davida Coverdalea i članova benda na prvom mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari