Ponovo se oglasio Sergej Trifunović: Za 30 sati hapšen sam tri puta u Splitu i iznuđeno mi je preko 1.500 evra 1Foto: FoNet/ Aleksandar Levajkovic

Glumac Sergej Trifunović napisao je na svom Instagram nalogu da je za 30 sati bio hapšen tri puta u Splitu, izložen psihofizičkom maltretiranju, kao i da mu je tom prilikom bilo iznuđeno, kako tvrdi, i preko 1.500 evra.

„Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama, na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju, te iznudi od preko hiljadu i po evra. Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi nove, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom pose*em po članovima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći, i pokažete strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje du*e poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Blajburgu. Bićemo na identičnim stranama kao onomad“, napisao je Trifunović na svom Instagram nalogu.

Glumac Sergej Trifunović oglasio se nakon što je u Splitu priveden, novčano kažnjen zbog navodnog vređanja policijskog službenika i držanja psa bez nadzora.

On je nakon toga, takođe, putem svog Instagram naloga, poručio da „nikada više neće doći u Split“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari