Sergej Trifunović na Tviteru objavio fotografiju sa snimanja novih "Munja" 1Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Srpski glumac Sergej Trifunović obradovao je fanove kultne komedije „Munje!“. On je, naime, na svom Tviteru objavio fotografiju sa snimanja nastavka ovog filma iz 2001, koji bi trebalo da se pojavi na bioskopskom repertoaru ove godine.

Na slici možemo videti Trifunovića i Borisa Milivojevića, koji ponovo igraju Mareta i Popa, kao i reditelja Radivoja Rašu Andrića, koji je prošlog meseca o filmu „Munje opet!“ za Danas izjavio: „U novom filmu je upleteno više žanrova, u prvom redu to je komedija, ali ima tu i nešto malo akcije, muzičkog filma, roud muvija, i ima nešto malo kritike društva.“


Radnja novih „Munja“ dešavaće se dvadeset godina od događanja u prvom delu. Pop je i dalje neostvareni muzičar, koji je prinuđen da svira obrade hitova iz osamdesetih, dok i dalje sanja o svom muzičkom uspehu. Mare, s druge strane, digao je ruke od muzike, već zarađuje za život dostavljanjem nargila tinejdžerima od kluba do kluba.

Na veliko razočarenje ovog dvojca, Gojko Sisa, koga će ponovo tumačiti Nikola Đuričko, iz Ciriha vlada muzičkom scenom Balkana i još uvek je kivan na Popa i Mareta jer su ga zadirkivali u školi i dali mu njegov nadimak „Sisa“.

Premijera filma „Munje opet!“ planirana je za jesen ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari