Serija Močvara: Posveta psihopatologiji našeg zlatnog SFRJ detinjstva

Ostavite komentar


  1. !?!? Kako beše… Pavaa!?!?!? PAVLA! U „hrvatskom“ je izvršena promena l u o! Tekst je potpuno NEPISMEN! A lik koji je, u svakom smislu, izlupao ovaj tekst je sa nekakvog parobroda? I takav nebuloznik je alternativa nekome ili nečemu? A, joj… On čak nije ni pokondiren, alo, on je NEPISMEN!!!

  2. Serija je totalni promašaj. Goran Bogdan kao iz paviljona a prica kao da je iz Drvara. Ide okolo jede pljeskavice i ima sex. Nigde nekog trilera. Svima je jasno ko je ubica ali eto kao čekamo da ga pokažu. Plitak scenario, kradena muzika. Ako hoću da gledam nešto što je dobro, pa gledaću True Detective ili neke od skandinavskih serija. Upoređivati Gorana sa Gagom Niiolićem? Ma dajte molim vas! Goran me je oduševio u Fargo i ovo čudo od močvare nije njegova greška već scenaristkinje i reditelja.

  3. B. Jevtovic je Boban Jevtic. Teska muka da se provers sto ini ovu kritiku neozbiljnom na kraju. Sa svim ostalim se slazem ako autoru iste znaci nesto misljenje obicnog gledaoca.

  4. Ja kao ljubitelj domaćih serija i filmova mogu reći da ružniju i bezobrazni seriju nisam gledao.
    A i ovu sam stalno utišavao ili menjao program sa ovolikim ružnim rečima i ove odvratne scene su mi se zgadile.

  5. Bravo, svaka na mestu. Autentična i dramaturški „najsnažnija“ domaća serija !

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.