Slobodan Boda Ninković: Posle korone se ponovo inatite (VIDEO)

Glumac poručio na kanalu „Sigurno kod kuće”

Ostavite komentar


  1. Nije mi bas jasno sta glumcima, pevacima, sportistima…daje za pravo da izricu apodikticne sudove o stvarima i pojavama o kojima se tako malo zna. Dakle, svako ima pravo da sudi, ali samo neznalice mogu za pojmove koji su problematicni i neistrazeni tvrditi da su nuzni. Pola sveta sedi u kucama, a pola istog tog sveta ne sedi u kucama. I jedi i drugi smatraju da su u pravu, i jedni i drugi slusaju savete svojih strucnjaka, strucnjaka koji imaju oprecna misljenja o tzv. virusu.

    1. Pošto deo naroda (u Bgd, pre svega) ne poštuje pravila antivirusnog ponašanja, potpuno neopravdano na osnovu elementrane logike (nema tu alternative ovako i onako), razumno je pretpostaviti da se radi uglavnom o inatu (na vlast i A.vučića).
      Dakle, Boda lepo to i učtivo kaže.
      Dlobodno se može reći da je komentar neumesan i nelogičan.

  2. Onima najupornijima, koji neće da poslušaju savet ovog „bota“, predlažem da se, u inat Vučiću, ipak, nekako zaraze koronom ali, da je zadrže samo za sebe odnosno, da je ne seju drugim, nedužnim, ljudima, koji nisu tako i toliko „principijelni“ pa, više vole sebe nego što mrze Vučića.

      1. Corona ce eto pobediti sve.Sve ce nestati samo ce (pre)ostati neustrasiva Twitter divizija srpske pozadinske armade.Srbija ce postati IT drzava-raj u koju ce se u inat slivati milioni bogatih i slobodnoumnih iz preostalog sveta.

      2. Uporno pokušavam da Vas ohrabrim i da Vam udelim kompliment ali, nikako da u tome uspem. Mora da je ovaj Vaš visokoumni /doduše nepismen/komentar, naišao na oduševljenje kod administratora na ovom forumu. Hteo sam da Vam poručim da te Vi bezbedni. Sasvim
        sigurno ne možete da obolite „u mozak“. Verovatno ćete pogoditi razlog zbog čega ste apsolutno bezbedni?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.