Snima se dokumentarac o Draganu Stojkoviću Piksiju 1

Počelo je snimanje dokumentarnog filma o legendi fudbala Draganu Stojkoviću Piksiju, koji će se pojaviti pred publikom sledeće godine.

Film snimaju produkcijska kuća „Hit and Run“, reditelj Miloš Pušić, te producent i glumac Branislav Trifunović, a ekipa je do sada obišla više od deset zemalja, gde su razgovarali sa brojnim ličnostima iz sveta sporta, ne bi li prikupili što više informacija i publici što verodostojnije prikazali kako je izgledao životni i profesionalni put ove sportske zvezde.

Veliku ulogu u kreaciji ovog dokumentarca ima i sam Piksi. Nakon što su postigli dogovor o snimanju, izjavio je da je njegova karijera takva kakva jeste, ali da nema ništa protiv da se ta karijera sagleda iz drugog ugla, jer je to način da se publici prenese poruka o posvećenosti i zalaganju koji su neizostavan deo svakog uspeha. Zbog toga je prepustio celu priču Milošu Pušiću i Branislavu Trifunoviću koji njegov rad strastveno prate još od klinačkih dana.

U filmu o Piksiju govore neka od najvažnijih imena u svetu fudbala danas: Ivica Osim, Mišel Platini, Arsen Venger, Žan Pjer Papen, Dejan Stanković, Refik Šabanadžović, Bernar Tapi i mnogi drugi. Kako najavljuju autori, „Piksi“ neće biti samo film koji otkriva drugu, nepoznatu stranu ovog fudbalskog genija, već i priča o životnim vrednostima koje smo skoro zaboravili, namenjena svim njegovim fanovima, ali i novim generacijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari