Sofija Juričan: Prilika da sačuvamo ono što je najbolje u Beogradu, nas same (VIDEO) 1Foto: Teodora Ciric

Poznata glumica Sofija Juričan rekla je da se niko nije nadao da ćemo ovako pokazivati ljubav i da se moramo fizicki distancirati, biti strpljivi i ostati kod svojih kuća.

„Ko bi se ovome nadao? Beograd koji živi 24 časa dnevno, Beograd gde se zna da se u vreme radnog vremena pije kafa po ulicama, i sad, evo šta treba raditi, treba iz kontre pokazati svoju ljubav prema njegovim stanovnicima, odnosno prema nama samima i prema čitavom našem gradu. Treba sačuvati ono što je najbolje u njemu, bar tako kažu oni koji su proputovali ceo svet i bili na najlepšim mogućim mestima na planeti. Oni kažu da Beograd jeste jedan od najlepših gradova u kojima su bili zato što su se upravo tu susreli sa ljudima koji u njemu žive“, istakla je glumica.

Sofija dodaje da smo na vrlo čudan način dobili priliku da sačuvamo nas same, tako što što ćemo se čuvati jedni od drugih.

„Da bismo se ponovo zagrlili i da bismo ponovo širom otvorili vrata grada Beograda, moramo se fizički distancirati jedni od drugih, biti strpljivi i poslušni, a onda će opet svi biti dobrodošli u Beograd. Opet će pričati o nama kao o njegovim stanovnicima, kao o ljudima koji su srećni, veseli, zadovoljni, vrlo bliski i koji su spremni da u svako doba dana otvore svoja vrata i srca, ali moramo sada biti strpljivi i ostanimo kod svojih kuća. Držite se“, poručila je Juričan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari