Soko zove orla na Božić – Gledaj i šeruj “Balkanskog špijuna”, glumci i Mozzart doniraju! 1Foto: Mozzart

Mima Karadžić: Dosta naših kolega se teško snalazi u ovim vremenima, divno je što imamo priliku da pomognemo

Ko je soko, a ko orao? Da li je orao pao? Možda nećete dobiti onoga koga ste želeli, ali ćete dobiti onoga koga ste tražili – Dragana Bjelogrlića u ulozi Ilije Čvorovića i Mimu Karadžića koji briljira kao Đura Čvorović. Vesna Trivalić igra Danicu, a u dosad neviđenoj postavi Kovačevićevog „Balkanskog špijuna“ nastupiće i Gordan Kičić (Petar Markov) i Branka Katić (uloga ćerke Sonje)!

Zoran Kesić upotpuniće spektakl koji glumačke legende spremaju za Božić – “Glumci i Mozzart za vas i glumce”. Humanitarna predstava za pomoć UDUS-u, u produkciji “Spotlight-a” biće emitovana na Mozzartovom jutjub kanalu 7. januara u 20 časova, a svakim šerom tokom prva 24 sata povećava se fond solidarnosti za dramske umetnike čije je stvaralaštvo izuzetno pogođeno epidemijom korona virusa.

Ova postava “špijuna” odrekla se honorara da bi iznos bio što veći i bez ikakve nadoknade vredno radila na probama usred praznika. Naša jedina dužnost je da takvo zalaganje za kulturu podržimo i – šerujemo!

Baš kao i čuvena braća iz Balkanskog špijuna, Bjela i Mima kreću u jednu važnu misiju – za pomoć kolegama. U ovoj modernijoj izvedbi, soko i orao komuniciraće preko zoom-a, a Mima se sjajno našao u ulozi Đure:

“Veoma mi je drago sto učestvujem u ovom projektu, imamo dosta naših kolega koji se teško snalaze u ovim ružnim vremenima, mislim da je divno što je Mozzart ovo organizovao i omogućio nam da na ovako divan način pomognemo svim ljudima kojima je pomoć neophodna. Volim sto sam deo ovog projekta”, rekao je Mima Karadžić.

Svaki šer donosi nova sredstva za fond solidarnosti našeg reprezentativnog kulturnog udruzenja.

“Želimo da ova humanitarna verzija „Balkanskog špijuna“ sve nasmeje i da barem u tih sat vremena mislimo samo na lepe stvari. Hvala glumačkim legendama koje su se odazvale i izdvojile vreme tokom praznika za snimanje jedinstvenog “Špijuna”, poručio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari