Štrumpfovi: Skriveno selo 1

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu.

Ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

Među glavnim akterima u sinhronizovanom, ovaj put u potpunosti animiranom, filmu našli su se: Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Đorđe Stojković, Bojan Perić, Srđan Timarov, Paulina Manov, Iva Stefanović, Anđelka Prpić, Anđela Jovanović i brojni drugi glumci. U ulozi reditelja sinhronizacije, ali i Gargamela našao se opet Dragan Vujić Vujke.

Popularni animirani likovi ove godine su udružili snage sa Fondacijom UN I UNICEF-om kako bi uticali na svest dece, mladih i njihovih porodica da se uključe u stvaranje srećnijeg, mirnijeg, ravnopravnijeg i zdravijeg sveta.

„Upravo zbog svoje velike popularnosti, veliko nam je zadovoljstvo što su Štrumpfovi postali deo kampanje Mali štrumpfovi, veliki ciljevi“, izjavio je direktor UNICEF-a Mišel Sen Lo (Michel Saint-Lot), na konferenciji za novinare održanoj povodom beogradske premijere filma. „Kampanja je osmišljena tako da podstakne ljude da se informišu i podrže 17 Ciljeva održivog razvoja koje su 2015. godine prihvatile sve 193 članice Ujedinjenih nacija“, dodao je.

Tamara Aleksić, koja je glas pozajmila Štrumpfeti, izjavila je da je uživala dok je radila sinhronizaciju, da je gledala da što više vremena provede u studiju, jer se toliko sjedinila sa junakinjom kojoj je pozajmila svoj glas, da je u jednom momentu čak i istinski zaplakala.

Bojan Perić sinhronizovao je Kefala, štrumpfa sa naočarima, koje je i sam nosio. Rekao je da jedva čeka da svi vide novi nastavak filma kojim je on oduševljen i da je ubeđen da je to film za sve generacije, da će u njemu uživati i Veliki i Mali Štrumpfovi.

Glumcima se u sinhronizaciji pridružio se veliki broj ličnosti iz javnog života, kojima gluma nije primarno zanimanje poput: Sandre Perović, Vladimira Jelića, Saše Plaćevića – Dr Feelgooda, Milana Gromilića, Inspektora Blaže i Milana Inića Yasserstaina.

Film je na repertoaru pojedinih bioskopa od 25. marat, a i u svim ostalim prikazuje se od 30. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari