Sutra otvaranje izložbe Milana Doga na Filozofskom fakultetu 1Foto: fakulteti.edukacija.rs

Na Filozofskom fakulteta Univerziteta u Beogradu od sutra će biti otvorena izložba strip autora Igora Lečića, poznatijeg kao Milana Doga, pod nazivom „Veliko čekanje – za one koji vole da im se nacrta“, navodi se u saopštenju organizacije „Novi Optimizam“.

Izložba će trajati do 10. decembra, a održava se u okviru serijala tribina „Nije filozofski ćutati“, koji sprovode „Novi optimizam“ i Filozofski fakultet.

Ta saradnja je počela još 1. februara 2019. godine, kada je izložbom karikatura Predraga Koraksića Koraksa i Dušana Petričića i otvoren serijal, a ovoga puta će saradnja biti i konkretizovana potpisivanjem protokola o saradnji, dodaje se u saopštenju.

„Milan Dog je samostalni istraživač misterioznih pojava u svakodnevnoj borbi sa avetima prošlosti i snagama bezumlja. Nezavisni analitičar nepisanih pravila povremeno angažovan na poslovima demistifikacije stvarnosti. Beskompromisni borac za slobodu slobode govora i pravo na obavezno suočavanje sa današnjim vremenom“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari