LeBron Dzejms u Svemirskom nasledjuLeBron Dzejms u Svemirskom nasledju.jpg

Povodom početka prikazivanja filma „Svemirski basket: Novo nasleđe“ sve ljubitelje košarke i šašave Looney Tunes družine, samo ovog vikenda, 17. i 18. jula u Cineplexx bioskopima širom Srbije posetioci mogu dobiti dres LeBrona DŽejmsa.

Osim što će moći da pogleda kako Duško Dugouško, patak Dača, Tviti, ptica Trkačica i drugi dominiraju košarkaškim terenom i velikim platnom, publika će možda otići kući sa dresom košarkaške legende.

„Svemirski basket: Novo nasleđe“ dostupan je u originalnoj, ali i sinhronizovanoj verziji i otkriva nam koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa.

U filmu „Svemirski basket“ se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada nismo videli.

Glasove junacima u sinhronizovanoj verziji pozajmili su Gordan Kičić, Sara Jo, Viktor Savić, Marko Marković, Nemanja Blažić Tricky i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari