Večeras počinje druga sezona serije „Kumovi“: Zapleti, drama i tajne - otkrivamo šta vas očekuje u novim epizodama 1Foto: Promo

Druga sezona popularne hrvatske humoristične serije „Kumovi“ večeras u 21 i 30 počinje da se emituje na TV Nova, a nove avanture likova iz Zaglava gledaoci će moći da prate svakog radnog dana u tom terminu.

 

Na samom početku nove sezone serije gledaoci će videti kako se Macani spremaju za veliko otvaranje nove pumpe. Sve se čini idilično, ali Aljoši dobavljač javlja da neće isporučiti gorivo s odloženim plaćanjem i Macani su iznenada u nebranom grožđu – moraju otvoriti pumpu na kojoj niko ne može da natoči gorivo.

Upoznajemo Šimu, moćnu revizorku kojoj se komplikuje situacija na poslu kada isplivaju kompromitujući mejlovi iz kojih se vidi kako je nameštala reviziju za novčanu nagradu. Ipak, ona uspeva da se izvuče i ne dobije otkaz, ali za kaznu dobija posao revizije u malom mestu – Zaglavama. Po dolasku kući, Šimina majka Kaja pokušava da joj zabrani da ide tamo i u svađi joj otkriva dugo čuvanu tajnu.

Policija vraća ukradeni auto Gotovcima, ali od novca ni traga ni glasa. Aljoša još uvek prebacuje Vesni kako je mogla da ostavi novac u autu.

Martin donosi Matiji knjigu o trudnoći, a ona ga tera da čita s njom. Martin ostaje zatečen brojnim promenama ženskog tela u trudnoći.

Ne propustite nove epizode serije „Kumovi“ od ponedeljka do petka u 21 i 30, na TV Nova. Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari