Vojin Đekić za Danas: Ko stoji iza velike, kriminalne pljačke Zadužbine Nikole Spasića i kulturne baštine?

Prvi i drugi sprat zgrade u Knez MIhailovoj 33, tržišne vrednosti od oko 15 miliona evra, republički katastar koji za to nije nadležan, bespravno dodelio "Jugoelektru" kao privatnu svojinu, firmi koja je u blokadi već pet godina i postoji samo na papiru

Ostavite komentar


  1. ZAR JE OVO ČUDNO I NEMOGUCE? NIJE! U ZEMLJI U KOJOJ JE SNS (Srbija Naša Stvar) NA VLASTI OVO JE NORMALNO I ZATO CAPO DI CAPO TE BANDE I NJIH OKO 700.000 TREBA DA ODGOVARAJU KRIVIČNO ZA IZVRŠENI KRIMINAL I DA SE NJIMA, NJIHOVOJ RODBINI, NJIHOVIM KUMOVIMA, STARIMSVATOVIMA…ODUZME SVA IMOVINA I DA BUDU PROSJACI NA RATNOM OSTRVU JER SU NEKI ORGANIZATORI, NEKI NARUČIOCI, NEKI IZVRŠIOCI, NEKI JATACI A VECINA OD 700.000 TUPANA TO SLEPO PODRŽAVA I NE DIŽE GLAS PROTIV SNS ZBOG RAZARANJA I UNIŠTENJA SRBIJE.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.