"Vulkan" omogućio besplatno korišćenje digitalnih udžbenika 1Foto: Pixabay/Pexels

Izdavačka kuća Vulkan izdavaštvo, Vulkan znanje, svim nastavnicima i učenicima omogućila je besplatno korišćenje trajno odobrenih digitalnih udžbenika za 2. i 6. razred, kao i udžbenika za 1. i 5. razred koji su deo Projekta digitalna učionica, uz mogućnost formiranja digitalnog odeljenja, povezivanja sa učenicima i praćenja njihovog rada.

Kako navode u saopštenju, slobodan pristup svojoj bogatoj arhivi Vulkan znanje omogućava i učiteljima/nastavnicima 3, 4, 7. i 8. razreda, kako bi pronašli dodatne sadržaje za onlajn nastavu. Digitalni udžbenici Vulkan znanja mogu se koristiti i oflajn i onlajn.

„Digitalni udžbenici Vulkan e-znanje u potpunosti prate zahteve današnjih generacija učenika i savremenog obrazovanja. Vulkan e-znanje je najsavremenija platforma, nastala u saradnji sa kompanijom Mozaik education. Na platformi se nalaze svi naši odobreni udžbenici urađeni po novom Planu i programu nastave i učenja. U galeriji Vulkan znanja nalazi se više od 1200 3D animacija, video i audio zapisa, fotografija, 400 testova za proveru znanja za svaki razred gde učenik dobija informaciju da li je tačno uradio zadatak, kao i rezultat celokupnog testa, 110 interaktivnih tematskih alata i igara koji utiču na razvijanje kognitivnih veština“, navodi se u saopštenju ove izdavačke kuće.  Više informacija na sajtu www.vulkanznanje.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari