Za Kustendorf 25 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Ovaj gospodin se sada zove Nemanja, pa nije jasno kako Nemanja ima izmedju ostalog i dva helikoptera. Dobro da i nasa Srbija dodaje jos malo para ovom jadnom Nemanji.

  2. Ovaj vlastelin ima svoje selo,crkve,sume,imanja(sve kupio,dobio na poklon ili nasledio?),svoj festival,zove koga i kad hoce,govori sta mu padne na pamet,ali za nase pare?!
    Jos je zalosnije po nas da nema razlike da li su na vlasti tzv.demokrate ili tzv.diktatori:oni idu na festival i poklonjenje,a mi placamo…Placamo li ideju,propalu ideologiju ili samo sopstveni grob u kome ce zakopati mlade stvaraoce i sve mislece koji su preostali u ovom jadu od drzave.
    Ko kaze da nismo idioti,stvarno klevece i laze.

  3. Secam se vesti da je Dulicevo ministarstvo onomad dalo pola miliona evra za hotel Kusturici. Zao mi je te omladine koju on uci filmu, a ovamo im otima pare kroz budzete.

Ostavite komentar


Kultura

Privredna komora Srbije poslala dopis FCS o nelogičnoj koncentraciјi prodatih karata za film Poslednji strelac” - FCS odgovorio “Ne bavimo se fizičkim monitoringom broja gledalaca” 10

Privredna komora Srbije poslala dopis FCS o nelogičnoj koncentraciјi prodatih karata za film Poslednji strelac” – FCS odgovorio “Ne bavimo se fizičkim monitoringom broja gledalaca”

Filmski centar Srbije je juče 28. marta primio dopis iz Privredne komore Srbije – Odbora Grupaciјe za kinematografiјu, u kome se navodi da je na sednici ovog tela “praćenjem izveštaja gledanosti uočena јe nelogična koncentraciјa prodatih karata za film Poslednji strelac u bioskopima Sinestar

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.