Problemi na ulazu na Beer Fest: Šalteri prazni, internet ne radi, organizatori saopštili da je ulaz danas bez uslova za konzumaciju

Ostavite komentar


  1. Ovo je najgora organizacija festivala, ne beer festa, generalno festivala, koju sam ikada video. A za svojih 40 godina sam ih se nagledao. Na Arsenalu je ove godine nestalo piva oko ponoci, svaki dan. Mislio sam da nema dalje. Ali Beer Fest je pobedio. Cekao sam sa decom od 18:15 na kapiji. U 19:15 su nam rekli da ne znaju kada ce moci da se udje.

  2. A šta da rade oni koji su čekali 1h da bi kupili ulaznice (konzumacije), propustili prvi koncert, a potom nisu mogli te ulaznice da zamene za piće jer je „pukao siatem“?

  3. Prvo se čeka red da bih kupio karticu gde stavljas novac, kasnije posle jedno dva sata čekanja uđes na beer fest i onda ti kazu da ne mogu da ti prodaju piće na karticu da žele samo kes. Sramota, lopovluk i čist bezobrazluk.

  4. E, sada je organizator iz plemena SNS.
    I mora da prati mentalni sklop Predsednika Vlade u tehnickom(?) mandatu.
    I zato je haos.

  5. A da nam mozda, slucajno vrate pare od te „obavezne konzumacije“ koju smo uplatili a nismo mogli da koristimo?

  6. Ima nešto o tome da nije tehnika za svakoga…digitalizacijom do blata…pardon, do vrata, tj ulaza…da ne bude zabune, a onda treš za keš! A fiskalni????

  7. Ispitajte ih kada ce da vrate novac od ulaznica sa konzumacijom pica! Ne odgovaraju nigde, a dobar novac su uzeli od ljudi koji zbog njihovog propusta nisu mogli da uzmu pica… Sramota.

  8. Sramota! Organizacija nula! Cekali smo vise od sat vremena, niko ne zna ni kako se koristi aplikacija, ni o cemu se radi, uzeli pare a posle plaćaj kešom, tehnicki problemi, mesta nigde, prasina, vrucina…jos samo neki pljusak i to bi bilo to. Hvala lepo!

  9. Saša, bio na Arsenalu, piva je zadnje veče nestalo oko 01 i to na 1 šanku. Da si prošetao samo do drugog šanka dobio bi. A ovo sa Beer Fest-om no comment

  10. Naravno izdaju fiskalne račune za keš plaćanje. Gde je dr Mali da prvi konzumira pivo i dobije fiskalni. Softver im je naravno radila ekipa Brnabić-Kisić. Uzeli lovu, kao i mnogo puta pre od države, a sistem naravno pada i ne radi. Ništa neobično dok je ovaj šljam na vlasti. Živeli uz Zaječarsko.

  11. Beer fest sam posecivala do pre par god,i sve je lepo funkcionisalo. Nemam vise zelje da idem bas zbog ovakvih stvari.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.