Problemi na ulazu na Beer Fest: Šalteri prazni, internet ne radi, organizatori saopštili da je ulaz danas bez uslova za konzumaciju 1Foto: K. Bondžulić/Danas

Posetioci Beer Festa su večeras duže čekali na ulaz u koncertnu zonu zbog problema sa plaćanjem obavezne konzumacije, nakon čega su organizatori festivala na svom fejsbuk nalogu objavio da su zbog problema sa internet konekcijom svi ulazi otvoreni bez uslova za konzumaciju.

„Svi ulazi će biti slobodni bez prethodno najavljenog uslova za konzumaciju a posetioci festivala će na šankovima moći da kupe hranu i piće gotovinom“, naveli su organizatori festivala.

Otvaranje Beer Festa obeležili su sati čekanja na ulazu da se kapije otvore, jer, kako su posetiocima objasnili čuvari na ulazu, sistem nije radio.

Problemi na ulazu na Beer Fest: Šalteri prazni, internet ne radi, organizatori saopštili da je ulaz danas bez uslova za konzumaciju 2
Foto: M. Obradović/Danas

Prema rečima naših reportera, ni devojke zaposlene na ulazu nisu znale na koji način se aplikacija koristi, te nisu mogle da pomognu narodu koji je pristizao.

Takođe, iako su redovi bili dugački, na samim šalterima jedno vreme nije ni bilo zaposlenih kod kojih je trebalo da se plati obavezna konzumacija.

Uprkos nervozi zbog dugog stajanja ispred zone festivala, veliki broj građana napunio je prostor ispred svake bine.

Iako su ranije najavili da će se ulaz plaćati uz dobijanje pića, ulaz je sada slobodan, a prisutni mogu kupiti piće kešom na štandovima.

Iz tog razloga, gužve na štandovima su ogromne, u redu se čeka najmanje 15 minuta, a najviše na štandovima u okolini bine na kojoj peva Bajaga.

Dim i prašina su svuda, ali to ne sprečava posetioce da đuskaju. Ono što ih najviše iritira jeste velika vrućina i teško stizanje do osveženja.

Problemi na ulazu na Beer Fest: Šalteri prazni, internet ne radi, organizatori saopštili da je ulaz danas bez uslova za konzumaciju 6
Šalter na ulazu na festival Foto: M. Obradović/Danas

Nakon što su organizatori Beer festa uvideli problem, pronađeno je rešenje da se piće plaća gotovinom.

Da podsetimo, ove godine je uslov za ulazak u koncertnu zonu festivala kupovina konzumacije u vrednosti od 590 dinara, uz koju se dobijaju kuponi za dva pića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari