Zbog velikog interesovanja promocija prve zbirke pesama Zorana Kostića Caneta u Velikoj sali SKC 1foto: Zorana Mandić/ATAImages

Zbog velikog interesovanja prva zbirka pesama Zorana Kostića Caneta frontmena Partibrejkersa biće održana u Velikoj Sali SKC 26. marta od 18 sati, umesto u knjižari Delfi , saopšteno je iz Lagune koja je objavila ovu knjigu.

Na promociji će pored Zorana Kostića Caneta govoriti dramaturškinja i književnica Ivana Dimić i novinarka Dubravka Duca Marković.

Prva zbirka poezije Zorana Kostića Caneta u prodaji je od 4. marta , a preporučuje se između ostalog i rečima „za sve koji se ne boje da uspravno stoje”

Ova knjiga, kako se navodi suočiće vas sa istinom, držati budnim i neće vam dati da predahnete. „Ove pesme su ogledalo okrenuto prema vama, one motivišu i pokreću na delanje. Jedan čovek, a to može biti svako od nas, beskompromisno se hvata ukoštac sa sudbinom i životom, i ne namerava da poklekne. Iako knjiga zabrinjava i rastužuje, ona pre svega pruža utehu i ohrabruje“

Želja autora je da se čitalac koji uzme njegovu knjigu u ruke lepo oseća. „Ako ćeš već ovo da čitaš, želim ti da se lepo osećaš, da osetiš puno ljubavi i nade. Stvari su takve kakve jesu. Podnesi ih, ispravi se i nastavi dalje“, izjavio je Cane.

Podsetimo tokom svog gostovanja u Utisku nedelje  Cane je  napustio je emisiju bez objašnjenja.

Koliko su gledaoci mogli da vide i čuju , on se požalio da ne čuje voditeljku i da mora da joj čita sa usana, na šta mu je ona predložila da sedne na stolicu bliže njoj ili da kupi slušni aparat.

„Pa možete vi da se prebacite ovde (pokazujući na stolicu koja je bila bliža njoj). Da pričamo normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas s početka“, izjavila je Bećković.

„Šta?“, kratko je izjavio Kostić.

Nakon tog razgovora usledile su reklame, nakon kojih Cane više nije bio u studiju.

Razgovoru koji se deli na društvenim mrežama očigledno je prethodio verbalni sukob pre živog uključenja, ali niko od učesnika nije želeo javno da priča o tome.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari