Zrenjaninski rok festival tokom celog leta 1privatna arhiva

U Kulturnom centru Zrenjanina od subote 2. jula do subote 27. avgusta trajaće ovogodišnji ZROK fest.

Za razliku od prethodnih godina, kada se festival rok bendova održavao u toku jednog vikenda, u Kulturnom centru su odlučili da ljubitelji dobrog roka u svojim omiljenim zvucima uživaju čitavog leta.

-Predviđeno je da svake subote u amfiteatru Kulturnog centra od 22 sata nastupi određeni broj bendova. Ovogodišnji koncept organizovanja, nastupi i predstavljanja zrenjaninskih i gostujućih muzičara odnosno bendova, pregled aktuelnosti, izvođenje bendovskih hitova obogaćuje muzičku ponudu  ljubiteljima ovog zvuka kao i potencijalnim posetiocima u okviru letnjeg zrenjaninskog  rokenrol festa. Želja nam je da iznova sadržajno usmeravamo pažnju na rokenrol stvaraoce i ovaj muzički pravac, kažu organizatori.

ZROK će u subotu, 2. jula, otvoriti bendovi Majmunsko ostrvo, The Stop i Fatal Error.

U julu su planirani nastupi bendova Uroš i Nejaki, Maršal, Drž ne daj, Prljava frekvencija,Desolation, Trash Union, Yox, Mud Factory, TBK,  Neprijatelj prelazi Zeku i  Drink Or Die.

U avgustu organizatori najavljuju nastupe bendova  MIST, Nepalac,Janko Hrubik, Sedativ, Direct Drive, Forgotten Scream i Overdrive.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari