Kovin

Dani mađarske kuhinje u Skorenovcu

Međunarodna gastronomska manifestacija “Dani mađarske kuhinje”, jedanaesta po redu, održava se danas i sutra u Skorenovcu, kod Kovina.

Rekonstrukcija makete toka Dunava rađene za Tita

Jedinstvena i najveća maketa toka Dunava na svetu nalazi se na lokalitetu Grad u Kovinu, na samo kilometar udalјenosti od centra ovog mesta, a radovi na njenoj rekonstrukciji su u toku, prenosi Podunavlje.info.

Sufinansiranje medijskih projekata u Kovinu

Opština Kovin objavila je danas Rešenje o raspodeli sredstava u oblasti javnog informisanja za sufinansiranje projekata u 2018. godini, sa listom podnosilaca čiji će projekti biti podržani u ukupnom iznosu od 6.650.000 dinara, prenosi Podunavlje.info.

Plivanje na Bogojavljanje

Širom Srbije na Bogojavljanje organizuje se plivanje za časni krst, pa će tako biti ovog petka i u Smederevu, Smederevskoj Palanci i Kovinu, prenosi danas Podunavlje.info.

Štrajk upozorenja u više škola

U više škola u Smederevskoj Palanci, Velikoj Plani, Kovinu i Smederevu u ponedeljak će biti organizovan štrajk upozorenja, prenosi Podunavlje.info izjavu Slobodana Brajkovića, predsednika Sindikata radnika u prosveti Srbije.

Izložba radova grafičke kolonije

Centri za kulturu Kovina i Smedereva zajedno organizuju izložbu radova nastalih na 32. međunarodnoj likovnoj koloniju Grafika 2016, prenosi regionalni informativni portal Podunavlje.info.

Nezakonite duple funkcije odbornika

Posle aprilskih izbora za Skupštinu opštine Kovin i majskih za savete mesnih zajednica, deset odbornika lokalne skupštine našlo se u sukobu interesa, prenosi regionalni portal Podunavlje info.

Knjige i slike na poklon kovinskoj biblioteci

Sonja Miljković iz Beograda poklonila je kovinskoj biblioteci „Vuk Karadžić“ 342 naslova monografskih publikacija i 17 umetničkih slika, preneo je regionalni informativni portal Podunavlje info.

Dani savremenog švedskog filma u Kovinu

Od utorka do petka, publika u Kovinu će biti u prilici da pogleda četiri ostvarenja novije švedske filmske produkcije, prenosi regionalni informativni portal Podunavlje.info.

Sudar kod kovinskog mosta

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11 sati jedna žena je podlegla povredama, jedan učesnik je teško a dvoje lakše povređeno, prenosi regionalni portal Podunavlje.info..

PrvaPoslednja