Danas podkast: Kako prepoznati osobe sklone suicidu i kome se obratiti? (VIDEO) 1Foto: Anđela Petrović Dizajn: Radenko Topalović

Nova epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher i Spotify.

Koji su najčešći razlozi zbog koji dolazi do suicida, kako preoznati osobe sklone takvom činu i kome se tim povodom obratiti, to su bile neke od tema ovonedeljnog podkasta autora Vojislava Stojsavljevića.

Naša gošća u ovoj epizodi bila je psihijatar Jelena Matić, sa kojom smo razgovarali o prevenciji suicida i mentalnom zdravlju.

Saznajte kome možete i treba da se obratite i kako da prepoznate ukoliko vi ili neko iz vašeg okruženja ima ovu vrstu problema.

Celu epizodu možete da poslušate na platformi PODCAST.RS.

Nacionalna SOS telefonska linija radi 24 časa dnevno, svakog dana u godini, a pozivi su besplatni.

Broj telefona je 0800/309-309

Svim zainteresovanim građanima i svima kojima je pomoć potrebna (osobama u krizi, njihovim porodicama, prijateljima, kolegama i okolini) dostupan je multidisciplinarni tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja 24 časa dnevno. 

Ako Vam se dopala ova epizoda, pratite nas i želite da nas podržite, možete to učiniti članstvom u Klubu čitalaca Danasa na ovom linku:

Klub čitalaca Danasa

Kao članovima našeg Kluba svako veče ćemo vam na mejl adresu slati PDF izdanje Danasa, pre nego što se taj broj pojavi na kioscima. A ako Vam je papir ipak draži, možete da se pretplatite i na naše štampano izdanje:

Hvala što pratite naš rad.

Vaš Danas

Ova epizoda podkasta realizovana je u okviru projekta „Bolesti modernog doba“. Projekat se sufinansira sredstvima iz budžeta Republike Srbije, Ministarstva za kulturu i informisanje. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Danas podkast: Kako prepoznati osobe sklone suicidu i kome se obratiti? (VIDEO) 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari