Šta je Danas na meniju, Danas podkastFoto: Danas

„Šta je Danas na meniju?“ je novi Danasov podkast koji publici pruža jedinstveni uvid u atmosferu koja vlada u redakciji Danasa. Povod za okupljanje je naručivanje hrane, a dok čekamo da hrana stigne – pretrešćemo aktuelne teme i prokomentarisati ih uz bezbroj digresija.

Pitanje „Šta je Danas na meniju?“ jedno je od ključnih pitanja koje u toku radnog dana postavimo svojim kolegama.

Ono je povod da se na pauzi okupimo i uz omiljenu hranu u opuštenoj atmosferi prodiskutujemo o najnovijim vestima, aktuelnim temama i malo se opustimo od stresa redakcijske svakodnevice.

Upravo je ovo pitanje – „Šta je Danas na meniju?“ poslužilo kao inspiracija za okvir novog koncepta Danas podkasta.

Šta je Danas na meniju: O čemu smo razgovarali u sedmoj epizodi novog Danas podkasta?

U šestoj epizodi podkasta „Šta je Danas na meniju?“ smo razgovarali o temi koja je obeležila prethodne dane kako u novinarskim krugovima, tako i u samoj javnosti, a to je presuda za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije. Kakva se poruka šalje presudom da niko nije kriv, šta se na taj način poručuje ostalim novinarima, ali i kakve veze slučaj Slavka Ćuruvije ima sa slučajem O Džej Simpsona? Osim toga, dotakli smo se informacije da je srpski glumac Miloš Biković najpre dobio, a potom i izgubio, ulogu u svetski poznatoj seriji „White lotus“ striming servisa HBO, a sve to zbog Ukrajine. Za sam kraj, ništa manje vremena nismo posvetili ni predstojećem takmičenju „Pesma za Evroviziju„, te smo komentarisali pojedine konkurente za predstavnika na evropskom takmičenju, a o kojima se poslednjih nedelja najviše pričalo.

Celu epizodu možete da pogledate na snimku u okviru ovog teksta, a ona je takođe dostupna i na YouTube kanalu Danasa i podcast platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher i Spotify. Potrebno je da u pretrazi upišete Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari