Bastać dao izjavu u policiji zbog slučaja "Lešnjak" 1Marko Bastać Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Predsednik opštine Stari grad i član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) dao je jutros izjavu u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala povodom slučaja Lešnjak, saznaje N1.

Marku Bastaću je jutros, nešto posle 7h, policija uručila poziv da u svojstvu građanina da izjavu u vezi sa slučajem Lešnjak i on je odmah krenuo sa njima. Posle davanja izjave u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Bastać nije zadržan od strane nadležnih.

N1 saznaje da je isti poziv kao i Bastać – da u svojstvu građana daju izjavu policiji u vezi sa slučajem Lešnjak, dobilo još nekoliko osoba, koje su se, takođe, odmah odazvale tom pozivu.

Podsetimo, predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke Slobode i pravde Marko Bastać izjavio je, početkom novembra, da je spreman da ode u policiju na informativni razgovor zbog optužbi o umešanosti u korupciju i mučenje, koje je izneo njegov kum Lazar Lešnjak ističući da se to o čemu Lešnjak govori nikada nije dogodilo. On je tada izjavio da „pretpostavlja da Lešnjak neistine iznosi jer je ucenjen, ali da ne zna čime“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari