Beli: Više sreće drugi put, kao da smo pobedili 1Foto: J. Tomić

Verujem da će naš rezultat biti još viši od 2,4 odsto, koliko je sad. Nema veze, kolko god da je mi nastavljamo nakon ovoga, rekao je večeras Luka Maksimović nakon objavljenih rezultata.

– Mi se fokusiramo nakon svega ovoga, šta će da se dogodi, uticaj je opet i opozicije i pozicije da smo Vučićevi, ali spin je prošao. Mislim da je to mnogo više bila malo krađa. Nismo imali svoje predstavnike da čuvaju kutije, ali to je sad nebitno. Atmosfera je odlična, kao da smo pobedili, tako da više sreće drugi put, istakao je Maksimović.

Uz alternativnu muziku, pikadu, besplatnu picu i piće pristalice uglavnom mlađih godina nastavile su druženje i nakon proglašenja izbora. Nije bilo zvaničnog saopštenja za novinare, ali bilo je jasno da ove mlade ljude izborni poraz nije poremetio u daljim planovima.

– Sledeći korak jeste oživljavanje ovog  mesta, Garaže, pravimo tu Dom Omladine. Biće tu radionica za mlade, strugara, muzicka kuća, tetoviranje, voznja roleta i popravka kola, prava mala komuna. Drago nam je što smo pokušali, nastavljamo i sve je uvek pozitivno, dodao je Maksimović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari