Božović pita ministra zašto policija nije privela predsednika Opštine Knjaževac 1(Arhiva) Foto: Demokratska stranka

Poslanik Demokratske stranke (DS) u Skupštini Srbije Balša Božović zatražio je danas od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića objašnjenje zbog čega policija nije privela predsednika opštine Knjaževac Milana Đokića…

… zbog prebijanja odbornika DS-a Dalibora Stanojevića, iako je imala dovoljan broj svedoka.

Božović je naveo da je policija imala dovoljan broj svedoka koji su videli da je predsednik opštine učestvovao u prebijanju Stanojevića tokom proslave Dana opštine.

„Zahtevam od tužilastva da hitno i bez odlaganja reaguje i omogući da predsednik Opštine Knjaževac i drugi napadači na Dalibora Stanojevića, koji je opozicioni odbornik u toj opštini“, navodi se u pisanoj izjavi.

Božović je kazao da „Djokić i njegovi kriminalci moraju biti sankcionisani i da posledice njihovih dela ne smeju biti samo političke, u vidu tobožnjih smena, nego i zakonske“ i dodao da „svaki od tih nasilnika mora odgovarati pred zakonom“.

„Ukoliko se hitno Milan Djokić ne privede pravdi, ovo će biti svesno izazivanje gradjanskih nemira od strane režima Aleksandra Vučića“, naveo je Božović u pisanoj izjavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari