Đurić: Priština širi lažne vesti o zagađenosti jezera Gazivode 1Foto: Beta/Miloš Miškov (Arhiva)

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da Priština, kako kaže, iz očaja širi lažne vesti o zagađenosti vode u jezeru Gazivode, jer, kako navodi, Srbi će od petka dobiti novi izvor vodosnabdevanja, tako da više neće zavisiti od „prekidača u Prištini“.

Kako se navodi u saopštenju Đurić je rekao da je „šokiran činjenicom da se Priština hvali time da zbog njihove akcije nema mleka u bolnicama i na rafovima radnji na severu Kosova“.

„Šta još treba da se desi da bi takozvani civilizovani svet ustao i zaustavio takse i nasilne mere koje ih prate, a koje se sprovode sa isključivim ciljem proterivanja srpskog stanovništva“, upitao je Đurić.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Đurić: Priština širi lažne vesti o zagađenosti jezera Gazivode”

    • Aleksandar:Neka Albanci ne brinu za Gazivode. Uvek je bilo naše i tako će i ostati.

  1. Potrebno he uvesti Web sajt as realnim parametrima Jojo see azuriraju preko Aplikacije telefina : Gde Nena Mleka ,Gde I’ma mleka za Decu.# Takodje Teena porodiljama garantovati Socijalnu pomoc u start trenutno nisam upucen koliki he budget I koliko porodiljama dobijaju sredstava za podrsku .Pravilo da da November more da see pronadje roba I’ma back .Takodje sve trudnice I make a Devon Teena da imaju subvencionisan internet Lao I Telefon .has no he da ovde nemoze but I etnicke diskriminacije .Medjutim Ako see porezi neplacaju pitanje je Kako CE sera sve finasirati .Razvoj forum next placanja porezi nemoguc je .Trenutno Nena dovoljno industrial proizvodnje sto je ocigledno .to bi moralo da bude Tema u Evropskoj Komisiji : odobravanje investicionih kredita od 30 000 eyes kap I program kola Na living za preduzeca pod Gitmo .# Nezavisni Monitoring Tim Eu-USA

  2. Какву воду,шта једу ,да ли имају млеко,лекове Срби који се налаза јужно од Ибра?Да ли су они као и они који не воле СНС и Вучића уостатку Србије мање квалитетни?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.