DS: Upad članova i simpatizera SNS u zgradu opštine Paraćin 1Foto: Logo

Demokratska stranka u Paraćinu saopštila je da su aktivisti Srpske napredne stranke iz tog grada nenajavljeno ušli u zgradu te opštine u toku radnog vremena, noseći transparente i ispisane parole.

„Očito režirana predstava nije proizvela željeni efekat – nervozu ili agresivno odbijanje čelnika opštine Paraćin da se informišu o konkretnim pobudama i stvarnim zahtevima“, navodi se u saopštenju.

SNS je u Paraćinu opoziciona stranka.

Gradonačelnik Paraćina Saša Paunović je naveo da su članovi SNS posluženi i da se sa njima pokušano da se razgovara u cilju razjašnjenja situacija „koja nije karakteristična i uobičajena u svakodnevnom radu opšinskih organa“.

„Mi nismo dobili odgovor zašto su se na ovaj način i u ovom broju oni našli ovde. Nismo dobili ništa što bi opravdalo njihov dolazak, ali uprkos tome naša reakcija je bila u domaćinskom, susretljivom duhu. Posluženi su. Očekujem sa pravom da sutra institucije u prestonici od Narodne skupštine do gradskog parlamenta otvore vrata gradjanima. Jeste neradni dan, no, mislim da za one koji su obavezni pred gradjankama i gradjanima kalendar nije prepreka“, naveo je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari