DS Zrenjanin: Voda - skretanje pažnje, pokušaj hiljaditi 1Foto: EPA NIC BOTHMA

Pre dva dana bili smo očevici takozvanog „sportskog ribolova“, pojave kada vlast više rekreativno nego s ozbiljnom namerom hapsi pojedince i pušta ih na slobodu, izjavila je odbornica Demokratske stranke u Zrenjaninu Alisa Kockar.

Gradonačelnik ponovo nije održao svoje obećanje, pa se pribeglo starom triku – skretanju pažnje – kako se o tome ne bi pričalo. Ivan Dević uhapšen je po ko zna koji put, a MUP se potrudio da o tome obavesti sve medije. Optužbe bi možda i mogle da deluju ozbiljno, kada ne biste znali da sto puta ozbiljnija krivična prijava i njena dopuna stoje u nečijoj fioci već skoro godinu dana, a da Zrenjaninci i dalje nemaju vodu. Gde su institucije Republike Srbije i zašto ne rade svoj posao?“, piše u saopštenju DS-a.

Zrenjaninske demokrate će postaviti isto pitanje i još stotinu puta ako treba i učiniće sve kako se jeftinim trikovima ne bi skrenula pažnja sa onog što je suštinski bitno, a to je da Zrenjanin dobije vodu, ali i utvrđivanje celokupne istine i lične odgovornosti, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari