Dveri: Auto-put nije poligon za bahaćenje funkcionera SNS 1Foto: Logo

Srpski pokret Dveri saopštio je danas da će pravdu i jednak tretman za sve gradjane tražiti na sve načine, pa ako treba i blokiranjem autoputa.

„Mi samo tražimo jednaki tretman za sve i pravdu za Staniku Gligorijević čija porodica zaslužuje da zna ko je bio na mestu vozača u trenutku nesreće (na naplatnoj rampi u Doljevcu). Kao što tražimo da se reše i druge afere poput nelegalne gradnje na Pančićevom vrhu, poreklo novca kojim je (ministar odbrane Aleksandar) Vulin kupio stan, poreklo 300.000 evra koje je otac ministra (Nebojše) Stefanovića nosio u torbi, slučaj Savamala i drugo“, navode Dveri u saopštenju.

Oni ocenuju da su institucije u Srbiji odavno blokirane i da ih je blokirala „bahatost i bezobrazluk SNS i njenih funkcionera“.

Dveri su postavile pitanje ministarki saobraćaja Zorani Mihajlović kako to da je moglo da se u drugim slučajevima „ekspresno“ objave snimke kamera, za potrebe napada na opoziciju, a kada se radi o nečemu što je u vezi sa funkcionerom SNS, onda se snimci ne pojavljuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari