Gojković: Na Vučićevoj strani jer se ne plaši dobrih komšijskih odnosa 1Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Predsednica Skupštine Maja Gojković danas je „najoštrije osudila“ napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i iskazala bojazan od „njegovih kritičara koji su bezidejni, ali glasni i koji bi da ratuju, ali da ne ginu oni, koji bi da Kosovu daju sve, a da Srbi nemaju ništa“.

Vučić je kao predsednik države predložio razgraničenje (sa Kosovom), a njegovi protivnici koji su odbili unutrašnji dijalog, jer nemaju svoj predlog, danas su se ujedinili sa svih strana i boja, istakla je Gojković u pisanoj izjavi medijima.

Prema njenoj oceni, Vučićevi kritičari zato nisu ozbiljni političari, već politikanti, a predsednik Srbije je „političar koji ima svoj stav i koji predlaže dobro rešenje za sadašnju i buduću Srbiju i zaslužuje našu podršku“.
„Moju ima, kao i velike većine poslanika u Skupštini Srbije“, poručila je Gojković, konstatujući da Vučić ne sklanja glavu od problema, rešava ga koliko god da je težak i da je ona zato „na njegovoj strani, jer se ne plaši mira i dobrih komšijskih odnosa u budućnosti“.

Gojković smatra da je Vučić prvi predsednik Srbije koji je izašao pred domaću i međunarodnu javnost sa predlogom kako rešiti problem odnosa Beograda i Prištine, jer je „do sada politički manir bio staviti glavu u pesak i praviti se da se ništa oko nas ne dešava“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari