Nogo: Građani 20. juna da organizuju zakonite izbore ispred Skupštine 1Foto: FoNet/ Marrija Đoković

Poslanik Srđan Nogo pozvao je danas građane da se 20. juna okupe ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, „uzmu život u svoje ruke“ i organizuju „zakonite“ izbore. 

Nogo je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je 20. jun najbolji datum za takav skup jer, kako je ocenio, Aleksandar Vučić „nikad nije bio ranjiviji tokom osam godina vlasti“.

„Imamo istorijsku priliku koju moramo iskoristiti. Pozivam građane da dođu, svako ko želi da uvede red u državi je dobrodošao. Stavljamo tačku i rešavamo sve 20. juna. Ne pravimo miting ni protest, neće biti govora. Biće to skupština naroda, svi smo tog dana poslanici, to će biti praznik demokratije i svetkovina kakva nije viđena do sada“, kazao je Nogo.

Navodeći da je poziv za taj skup uputio i opozicionim strankama, Nogo je rekao da do danas nije dobio nijedan odgovor iz opozicije.

„Vučić ima kontrolu nad svim listama koje učestvuju na izborima i velikim delom onih koji bojkotuju izbore. Nisam još upoznao nekog na političkoj sceni Srbije ko zaista želi da sruši Vučića. On je sada na toliko staklenim nogama da ne bi mogao da opstane ni sedam dana ako bi svi zaista bili protiv njega“, dodao je Nogo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari