Proglašena Zukorlićeva izborna lista u Novom Pazaru 1Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Gradska izborna komisija u Novom Pazaru proglasila je listu „Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja“ za lokalne izbore.

Ta lista učestvovaće na izborima pod rednim brojem 2. Šef centralnog izbornog štaba Jahja Fehratović kaže da se na listi nalazi 47 kandidata za odbornike gradskog parlamenta, među kojima je 40 odsto žena.

Prvni na listi je Edin Numanović, student medicine i na taj način je Stranka pravde i pomirenja (SPP) „istakla novu političku kulturu, koja daje posebne šanse mladima da kreiraju budućnost kroz politiku“.

Prva lista SPP za lokalne izbore proglašena je u Prijepolju. Partija Muamera Zukorlića, pod sloganom „Samo pravo“ učestvovaće i na pokrajinskim i republičkim izborima u koaliciji sa Demokratskom partijom Makedonaca, koja deluje u Vojvodini.

Ta izborna lista na izborima će učestvovati pod imenom „Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja – Demokratska partija Makedonaca“. Prikupljanje potpisa za pokrajinske i republičke izbore je u toku.

Prva proglašena lista za lokalne izbore u ovom gradu je „Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari