Zelena stranka: Nek maske padnu je naša koalicija za izbore! I pale su već juče 1Foto: Zelena stranka (Arhiva)

„Pravo da osuđujemo drugog tako lako sebi damo i tako brzo se u njemu, iskazujući mržnju, osećamo komforno i dobro. Zelena stranka je parlamentarna stranka, opoziciona stranka. Isto tako i Nova stranka je parlamentarna i opoziciona stranka“, saopštila je danas Zelena stranka.

„Ni juče ni danas ni sutra nećemo biti ničiji nego svoji, odani svojim idejama zbog kojih smo i krenuli putem političkog delovanja i rada. Bili smo moćna opozicija ministru Trivanu, bili smo glas razuma i otpor vladajućoj koaliciji, nudili smo rešenja za teme kojima se naši stručnjaci bave, pre svega tu mislimo na set mera koje smo predložili kako bi se smanjilo zagađenje vazduha u Srbiji“, stoji u saopštenju.

Zelena stranka na početku kampanje obećava da neće koristiti govor mržnje, kao i da se na neosnovane izjave i optužbe neće odazivati.

„To bi značilo da ovu izbornu kampanju vidimo kao stvaranje podela među nama, a ne kao nuđenje rešenja za toliko problema kojima je Srbija izložena. Pozivamo građane da otvore oči, da gledaju sve političke aktere i da vide koliko maski će pasti tokom ove kampanje, da pogledaju prava lica naših političara, te da glasaju za one koji rade, koji su stručni i koji imaju efikasne programe za rešenje problema nezaposlenosti, zagađenja vazduha i očuvanja demokratskih vrednosti“, navodi se u saoštenju Zelene stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari