Jedan od pet miliona: Snižavanje cenzusa režimski plan uvođenja Firera u Skupštinu 1Foto: 1od5miliona - oficijelna stranica (Arhiva)

Udruženje „Jedan od pet miliona“ ocenilo je danas da je najavljeno snižavanje cenzusa na tri odsto „opasan režimski plan“ uvođenja nekadašnjeg vođe Nacionalnog srpskog fronta Gorana Davidovića Firera u Skupštinu Srbije, kao i radikalizaciju zemlje.

Kako su naveli u saopštenju, „uvođenje cenzusa od tri odsto nema za cilj demokratizaciju političkog života u Srbiji“.

„Njihov cilj je jasan: upostavljanje nove garniture opskurnih političara zaduženih za trovanje javnosti ksenofobijom, mržnjom i generisanje konflikata. Naspram njih, (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić bi delovao kao umiveni evropejac, glas razuma i slamka spasa za koju se Srbija drži da ne potone na dno ludila“, ocenilo je to udruženje.

Podsetili su da je njihov glavni cilj da unesu „bojkot“ i „sporazum sa narodom“ u Skupštinu.

„Toga se Vučić najviše i plaši. Zato protiv nas, koje ne drži u svojim fijokama, podmeće svoja strašila“, piše u saopštenju Udruženja „Jedan od pet miliona“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

13 reagovanja na “Jedan od pet miliona: Snižavanje cenzusa režimski plan uvođenja Firera u Skupštinu”

    • Pa,za vas i jesu takvi poput raznih Firera,Šešelja i Vacića…brzo bi vi videli šta je diktatura i kako bi vas doveli u red, a ne da urlate kao gladni vukovi samo da se dokopate državnih para.

  1. Stvarno mi je dosta da slušam više ovakvo lupetanje! Da li oni u suštini znaju šta žele ili ne?! Nemoj da dave više ovaj narod.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.