LDP će nastaviti da učestvuje u svim razgovorima o izbornom procesu 1Foto: Logo

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović najavio je danas da će ta partija nastaviti da učestvuje u svim razgovorima vlasti i opozicije o izbornom procesu jer je to od velikog značaja.

„Iako su nas vlast i ‘prava opozicija’ nazivali izdajnicima zbog naše politike, napravili su korak na kom smo stalno insistirali, zato ih pozivamo da zajednički razgovaramo. Dijalog nije nevažan, kako neki govore, već ima veliki značaj za evropsku perspektivu Srbije. Nema evropske Srbije dok se preko medija šalju poruke koje destabilizuju društvo“, naveo je Jovanović u saopštenju.

On je naveo da je za LDP neprihvatljiva svaka vrsta etiketiranja, tabloidizacije i zloupotrebe dobre volje da se razgovori vode.

„Za LDP nema sumnje da je proces koji je pokrenut na Fakultetu političkih nauka važan i značajan korak na putu čuvanja i dalje izgradnje demokratskog i odgovornog društva. LDP samo u učestvovanju, jasnim i preciznim uslovima i pravilima i medjusobnom poštovanju vidi izlaz iz aktuelnih političkih nestabilnosti“, dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari