Lečić: DS nije na prodaju 1Foto: Božidar Petrović/Fonet

Kandidat za predsednika Demokratske stranke (DS) Branislav Lečić poručio je danas da DS nije na prodaju i da Srbija nema druge šanse do one koji nosi ova stranka.

Ne želim da se predstavim, jer me znate, a i čemu kad i ja vas znam. Kažu mi ljudi – popularniji si van stranke, nego u njoj, kažu mi – lepo je što si se kandidovao , ali odustani, rekao je on.

Kažu nam – sada nam treba međufaza da se sakrijemo, da budemo pod „nečijim šinjelom“, da „idemo u zajednicu jer nam treba lider“, rekao je Lečić predstavljajući svoju kandidaturu.

Jel biramo predsednika i potpredsednika DS ili menadžera kod gazde? DS nije na prodaju, ona je mnogo važnija stranka. Baš kad smo pali moramo da pobudimo veru u DS. Zoran Đinđić je uvek govorio kada je teško seti se velike ideje na kojoj je DS osnovana, vrati se ideji, a ta ideja je moć, naglasio je Lečić.

Mi nemamo gazdu, već samo ovu našu organizaciju u kojoj je svako vlasnik jedne akcije, ali niko nije većinski vasnik. Nije DS stranka koja treba da padne pod nečije vlasništvo, ukazao je on.

Lečić je rekao da je stranka izgubila rundu, u nokdaunu je i broji joj se vreme.

Broji nam se vreme, ali ne za licitaciju, već da ustanemo. Tu sam da vam srce budim, što se tiče politike sve je zapisano, sve je u programima, rekao je Lečić.

U mom imenu je Branislav, došao sam da odbranim slavu DS i Lečić da je izlečimo, rekao je Lečić, kako bi time odbranili i Srbiju, rekao je Lečić.

Lečić je, uoči govora, na govornicu zalepio transparent „DS nije na prodaju“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari