Lončar: Vučić je bio životno ugrožen 1Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA, prenosi RTS.

Zlatibor Lončar je za Tanjug rekao da je po prijemu na VMA procenjeno da je predsednik Srbije životno ugrožen, rekao je ministar Lončar.

U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsednik Vučić je, prema rečima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana.

Ipak, stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

„Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam“, rekao je ministar Lončar, dodajući da su vrhunski lekari i sestre potvrda snage jedne države.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

57 reagovanja na “Lončar: Vučić je bio životno ugrožen”

   • Ma šta reče i osta živ! Ne može životno ugrožen čovjek isti dan kad je primljen u bolnicu pisat pisma i najavljivati da je za dva dana na poslu u punom pogonu. Dok je bio premijer, Nikolić je bio kaktus, sad kad je predsjednik, premijer je kaktus. Čestitam svojim komšijama Srbima na sui generis državi, 7 godina nasjedaju na laži i opsjenar ovog lika.

    • Naravno da možeš. Dođeš kod lekara,oni procene da si životno ugrožen po parametrima koje imaš,stave te na terapiju i pošto se sve normalizuje možeš na svoj zahtev i da ideš na kućno lečenje. To opet ne znači da si 100% zdrav.

     • Ima puno bolesne dece za cije lecenje se skuplja novac putem SMS poruka, pa nikom nista, ministar zdravlja se tad ne oglasava. A sad, kao zahvaljuje lekarima sto rade svoj posao, sto su mu, navodno, spasli Mesiju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.